LAR

Hos Anlægsgartneriet Nørskov A/S tilbyder vi hjælp til metoder og etablering af anlæg, som gør lokal afledning af regnvand til en del af hverdagen for dig.

Hjælp til lokal afledning af regnvan

Hos Anlægsgartneriet Nørskov A/S tilbyder vi hjælp til metoder og etablering af anlæg, som gør lokal afledning af regnvand til en del af hverdagen for dig. Med udgangspunkt i dine ønsker, arbejder vores dygtige og kreative medarbejdere med produkter af høj kvalitet, og uanset hvilken metode eller hvilket anlæg, som du ønsker, kan vi hjælpe dig med at sikre, at de øgede regnvandsmængder ikke får negative konsekvenser.

Hvad er LAR?

LAR står for Lokal Afledning af Regnvand. LAR er vigtigt, da øgede regnvandsmængder som følge af både naturlige og menneskefremkaldte årsager gør det nødvendigt at håndtere afledning af vand så hurtigt og tidligt som muligt for at undgå f.eks. oversvømmelse i bygninger eller for hårdt tryk på kloaksystemerne. Vi hjælper hos Anlægsgartneriet Nørskov med at finde den LAR-metode, som passer bedst til opgave, og samtidig overholder vi regler og betingelser for LAR i de enkelte kommuner. Vi tilbyder bl.a. følgende LAR-løsninger:

  • Regnvandsbede
  • Permeable belægninger
  • Fordybninger i haven – f.eks. hul trampolin eller udgravning i græsplæne
  • Faskiner
  • Kombination af flere løsninger

Vi tilpasser opgaven og dine ønsker

Fordi kundens behov og ønsker er i højsædet hos os, arbejder vi ud fra den enkelte sags betingelser, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Vi står til ansvar for vores løsninger, og vores passion og erfaring inden for gartnerfaget og for naturopgaver som f.eks. LAR betyder, at vi i høj grad er vant til at skulle tilpasse løsninger til den enkelte kunde.

Lad os hjælpe dig med lokal afledning af vand

Vil du gerne have etableret en LAR-løsning, så du kan aflede regnvand lokalt, hurtigt og effektivt, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon 51 23 27 17 eller på mail noerskov@anlaegsgartneriet.dk. Vi arbejder primært i trekantsområdet omkring Vejle og Kolding, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Se billeder her

(+45) 51 23 27 17
noerskov@anlaegsgartneriet.dk