Græsslåning

De fleste kender duften af friskklippet græs, men denne duft kommer ikke helt af sig selv.

Har du brug for hjælp til græsklipning?

De fleste kender duften af friskklippet græs, men denne duft kommer ikke helt af sig selv. Har du brug for hjælp til at klippe din græsplæne, er du i kompetente hænder. Om end der er tale om en villahave eller et større industriområde, har vi kompetencerne og maskinerne til arbejdet. Vi beskæftiger os primært med opgaver i trekantsområdet omkring Kolding, Vejle og Billund, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til græsklipning i dette område.

Sæson for græsklipning

Hvornår sæsonen for græsklipning starter, er afhængig er forårets vejrforhold, men typisk starter sæsonen først i april. Græssets vækst hæmmes ud på efteråret af vejret, hvor man typisk stopper græsklipningen omkring november måned. Under en sæson klippes græsset cirka 20 gange med en højde på 8-10 cm ned til en højde på 4-5 cm. Ved hvert 2. besøg trimmes græsset også omkring sten, hus, hegn osv. Hvis gødning til græsplanen ønskes, er dette også muligt efter aftale, hvilket også gør sig gældende for kantskæring mod bede og belægning.

Kontakt os

I forbindelse med et tilbud på et græsareal skal du blot kontakte os, hvorefter vi vil bese græsplænen. Uanset om der er tale om få klipninger af et areal over en sæson, eller du ønsker et abonnement, kan du trygt regne med, at vi er den rette til opgaven.

Se billeder her

(+45) 51 23 27 17
noerskov@anlaegsgartneriet.dk