Anlægsgartner i Middelfart, Fredericia og omegn til hækklipning

Hvert år opstår en udendørs opgave, som man som husejer, ikke kan komme udenom.

Hækklipning i Middelfart, Fredericia og omegn

Få hjælp af en anlægsgartner til hækklipning

Hvert år opstår en udendørs opgave, som man som husejer, ikke kan komme udenom. Hækklipningen er ikke en opgave inden for havearbejde, man kan lade ligge, da opgaven i løbet af sommeren og efteråret kontinuerligt bliver mere presserende. Hvis du ønsker den nemmeste løsning for dig selv, og et yderst flot resultat, er der ingen tvivl om, at du er kommet til den rette side. Som anlægsgartner i Middelfart, Fredericia og omegn, står vi klar til at hjælpe dig bedst muligt. 

Vi er faglærte anlægsgartnere med mange års erfaring i at klippe hæk, hvorfor du kan være sikker på, at arbejdet altid er udført professionelt og omhyggeligt. Det, du får ved at kontakte os, er herved en velklippet hæk, og hvem ønsker ikke netop dette?

Hvornår skal hækken klippes?

En af de faktorer, der er medvirkende til, at helhedsindtrykket af din have og hele din grund er i top, er din hæk. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på længden af din hæks grene og blade. Denne konstatering, at din hæk godt kunne trænge til en kærlig hånd, kommer ofte først på sommeren. En gammel tommelfingerregel siger, at hækken skal klippes omkring sankthans, men der er selvfølgelig flere faktorer, der er medbestemmende for, hvornår klipningen skal foretages. Disse er vejrforhold i form af sol og regn det pågældende år, men også hvilken sort hæk, der pryder din have. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte vores anlægsgartner.

Hvor ofte skal hækken klippes?

Hvor ofte hækken skal klippes, hænger både sammen med din personlige præference samt hvilken form for hæk, der er tale om. De fleste vælger at få klippet hækken 1-2 gange i løbet af sommeren/efteråret, men hvis hækken er blevet for bred eller høj, skal der foretages en beskæring, hvilket vi som anlægsgartner også har kompetencerne til at gøre.

Se billeder her

(+45) 51 23 27 17
noerskov@anlaegsgartneriet.dk