Hegn

Formålet med et hegn er utallige. Typiske grunde til at opsætte hegn er ønsket om at skærme for vind, nysgerrige blikke, trafikstøj.

Formålet med et hegn er utallige

Formålet med et hegn er utallige. Typiske grunde til at opsætte hegn er ønsket om at skærme for vind, nysgerrige blikke, trafikstøj. Anlægsgartneriet Nørskov anbefaler hegn med stolper i eg og rundstokke i eg eller lærk. Det er solide og gode løsninger. Anvendes der eg, er hegnet stort set uforgængeligt. Stolperne, der går ned i jorden vil selvfølgelig gå til på et tidspunkt, men næppe rundstokkene. Rundstokkene fåes i længder på op til to meter.

Funktionelle og æstetiske havehegn

Hegnet kan males eller behandles efter eget valg, men klarer sig også fint uden. Vi har lang erfaring med opsætning af hegn til haven og terrasse hegn, der går i et med havens æstetik og får den ønskede funktion. Vi har før opsat hegn, der skulle fungere som afskærmning, hegn til at holde dyrene inde i folden eller blot til læ og hygge. Vi klare alt fra opsætning af hegn til stoplerne, osv..

Vi har også stor erfaring med belægning af bl.a.:

Få tilbud på hegn til haven

Vi rådgiver og vejleder gerne om opsætningen og typen af hegn du har valgt, så vi kan sammen finde den rette løsning til din have. Vi holder til i Egtved, men har også kunder i områderne omkring Vejle, Billund og Kolding. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på 51232717 eller via mail noerskov@anlaegsgartneriet.dk.

Se billeder her

(+45) 51 23 27 17
noerskov@anlaegsgartneriet.dk