Belægning i Vejle, Billund, Kolding og omegn

Hos Anlægsgartneriet Nørskov sætter vi en ære i at kunne levere komplette pakkeløsninger til vores kunder, hvorfor det faldt os naturligt også at specialisere os inden for brolægning.

Belægning og brolægning med sans for detaljen ved Vejle og omegn

Har du brug for belægning i Vejle, Billund eller Kolding? Hos Anlægsgartneriet Nørskov nær Vejle, sætter vi en ære i at kunne levere komplette pakkeløsninger til vores kunder, hvorfor det faldt os naturligt også at specialisere os inden for belægning og brolægning. Vi har lige dele passion for processen som for resultatet, og vi går derfor til din opgave med en kvalitets- og ansvarsbevidst tilgang. Du kan derfor trygt vælge os til at stå for din belægning.

Udgangspunktet for enhver opgave udført af os er en grundig dialog og klar kommunikation mellem os og dig som kunde, så vi kan garantere, at opgaven afspejler dine ønsker. Hvis du mangler idéer, sparring eller rådgivning i forbindelse med et kommende brolægningsarbejde, skal du være mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og kyndig rådgivning.

Vi tilbyder et væld af klassiske såvel som skæve løsninger til brolægning

Vi har hos Anlægsgartneriet Nørskov altid ønsket at udfordre os selv i håb om at blive klogere på vores kompetencer. Vi følger derfor nøje fagets udvikling, så vi kan tilbyde vores kunder det nyeste inden for faget. Vi giver her et overblik over den type af brolægningsarbejde, vi udfører:

Hos Anlægsgartneriet Nørskov er vi også eksperter i det grønne havearbejde.

Vi er erfarne med materialer som betonfliser, granit, natursten, chaussesten og pigsten. Vi har erfaring med skæve og anderledes opgaver, som vi udfører for såvel private, erhverv og institutioner. Hvis du mod forventning skulle ønske en ydelse, du ikke finder beskrevet her, må du ikke tøve med at kontakte os – der er gode chancer for, at vi også kan imødekomme dette.

Vi har alt i moderne maskiner til løsning af belægning

I takt med at vi altid har bestræbt os på at følge tidens udvikling, har vi selvfølgelig en bred portefølje af moderne maskiner til at løse klassiske såvel som skæve nicheopgaver. Vi er ikke tilknyttet specielle leverandører, men vi kan levere lige præcis de produkter, du efterspørger. Vi indhenter selv vores sten fra både Kina, Indien og Portugal. Kræver din opgave specialtilhuggede sten klarer vi selvfølgelig også dette.

Kontakt os på telefon 51 23 27 17 eller på mail noerskov@anlaegsgartneriet.dk for at høre mere om vøres løsninger inden for belægning.

Se billeder her

(+45) 51 23 27 17
noerskov@anlaegsgartneriet.dk