Brolægning med sans for detaljen

Skal du have lagt en ny terrasse eller indkørsel, Anlægsgartneriet Nørskov A/S er en kompetent og kreativ anlægsgartner, der også beskæftiger sig med brolægning i beton, grus, granit osv. Med sans for detaljen og passion for proces såvel som resultat går vi ind til din opgave med kvalitets– og ansvarsbevidst tilgang.

Udgangspunktet for enhver opgave er grundig dialog og klar kommunikation. Det er din garanti for, at vi opfylder dine ønsker og efterlever dine krav – og at aftaler overholdes. Mangler du idéer, bidrager vi gerne med vores erfaring og kreativitet.

 

Bred erfaring med mange forskellige opgaver

Uanset hvilken belægning du søger, kan vi effektivt varetage opgaven. Vi bruger de materialer, der egner sig til opgaven. Hvad enten det er fliser, brosten eller grus, der danner grundlaget for din opgave, har vi mange års erfaring med både små og store arealer – for private, erhverv og institutioner.

Af brolægningsarbejde udfører vi bl.a. belægning af følgende:

 

Hør mere om vores brolægning og belægningsarbejde

Har du spørgsmål til vores brolægning og belægningsarbejde, eller vil du høre mere om vores andre kompetencer, så kontakt os på 51 23 27 17. Lad os tage en snak om din opgave – vi giver et uforpligtende tilbud. Vi arbejder i Kolding, Vejle og resten af Trekantsområdet, hvor vi også gerne står for vedligeholdelsen af dine grønne områder.